Menu

Brian Jacobsen er ny træner for U16

image
Christina Emborg
28. juli 2023 kl. 11:33

Bangsbo Freja kan med glæde præsentere det nye trænerteam for U16 (årgang 2008).

Ny cheftræner er til efteråret Brian Jacobsen, som klubben hermed kan byde velkommen tilbage som træner.

Mange i klubben kender i forvejen Brian, og det er med stor glæde, at Brian igen tilslutter sin trænerfamilien i Bangsbo Freja.

Privat er Brian gift med Marianne, og er bosat i det sydlige Bangsbostrand. Begge hans egne 2 drenge som nu er 25 og 28 år, har spillet ungdomsfodbold I Bangsbo Freja. Brian betegner sig selv som "en rigtig Bangsbo-mand". Dette udspringer af, at han selv har spillet ca 40 sæsoner i "den hvide trøje’’. I ungdomsårerne spillede Brian på A-Niveau, og han har prøvet at spille nærmest alle pladser på en fodboldbane.

Hans trænererfaring spænder bredt, da han har trænet årgange fra U9 og op til U21. Brian vægter sammenhold og kammeratskab højt, men også seriøsitet. Dog skal der altid være plads til "sjov og spas".

"Som person er jeg meget udadvendt og imødekommende". "Dybt I min DNA er der printet vindermentalitet, som sikkert komme vil komme til udtryk og forhåbentligt have positiv indvirkning på holdet". Brian fortæller endvidere, at han ikke er typen, som råber og skriger af den enkelte spiller, men at han hellere praktiserer positiv indflydelse og moralsk opbakning til spillerne. Er der ting, som skal rettes til, vil dette blive diskuteret med den enkelte spiller.

Han glæder sig til at træne netop U16 årgangen i Bangsbo Freja, da der er rigtig meget talent på denne årgang efter hans mening. Den store trænererfaring, som Brian har, vil han bruge til at løfte holdet til større succes, dette selvfølgelig i samarbejde med det øvrige trænerteam og holdledere. Sammen vil de også fortsat have fokus på det sociale og ikke mindst deltagelse i turneringer i både ind-og udland. Bla har holdet planer om at deltage til et cup i Barcelona i påsken 2024.

U16 årgangen får også tilgang trænerne Lars Dyg og August Christiansen. Ligeledes fortsætter Peter Høeg også som træner, og Nanna Høeg er stadig holdleder.

U16 årgangen træner og arbejder i øvrigt tæt sammen med klubbens U15 årgang (årgang 2009), hvor Amir Kajevic er stadig er cheftræner. efter sommerferien.

U15 og U16 årgangene starter træningen op onsdag den 2. august kl 17.30. Træningstider er mandag, onsdag og torsdag kl 17.30 til 19.00. Alle nye som ‘gamle’ spillere er velkomne til at møde op til træning

Luk