Menu

Hovedsponsor på stadion

image
24. april 2023 kl. 11:07
Ny hovedsponsor på stadion i Bangsbo Freja.
Opmærksomme medlemmer i Bangsbo Freja har måske allerede opdaget, at et nyt stort skilt hænger under måltavlen på stadion i fodboldklubben. Klubben kan nemlig med stor glæde præsentere Meny Gl.Skagensvej, som ny hovedsponsor på stadion.
Bangsbo Freja har i mange år haft Meny Gl.Skagensvej som almindelig sponsor, og har haft et godt samarbejde med butikken. Det er derfor en stor glæde for klubben, at Meny ikke blot fortsætter som sponsor, men også bliver hovedsponsor på stadion. Dette til stor gavn og glæde for alle klubbens medlemmer.
Købmand Morten Sandahl i Meny Gl.Skagensvej udtaler: ‘Grunden til at vi gerne vil være med på dette sponsorat er, at vi gør meget ud af, at være lokalt forankret, og derfor er det også naturligt at indgå i forskellige lokale samarbejder’. Morten Sandahl fortsætter: ‘Det går et sponsorat i Bangsbo Freja i naturlig tråd med, så derfor så jeg det som en oplagt mulighed at indgå et tæt og styrket samarbejde med Bangsbo Freja’.
Formand Almina Nikontovic i fodboldklubben Bangsbo Freja fortsætter: ‘Vi er enormt glade for det styrkede samarbejde – gode relationer gør en kæmpe forskel’. ‘Vi ser også frem til et fremtidigt godt samarbejde og fælles arrangementer’.
Tidligere på måneden præsenterede klubben Nordjyske Bank som hovedsponsor på kunstgræs banen Bjerget. Det er med stor glæde, at klubben nu har to store hovedsponsorer på hver sit fodboldanlæg.
Det nye skilt fra Meny Gl. Skagensvej på stadion bliver i disse dage set af en masse medlemmer og øvrige besøgende på græsanlægget. Forårs sæsonen på klubbens græsbaner er nemlig netop gået igang, og anlægget summer af liv og ikke mindst en masse fodbold.
Enter
Du har videresendt et billede
Åbn billede
Luk