Menu

Lang generalforsamling med overraskelser og come back

image
Christina Emborg
20. marts 2024 kl. 16:40

Tirsdag d.19/3 afholdte boldklubben Bangsbo Freja sin ordinære generalforsamling. 


Generalforsamlingen blev en af de længste i klubbens historie. Formand Almina Nikontovic havde vanen tro meget på hjertet, og har ry for at kunne snakke meget og meget længe. 

Hun levede denne aften i høj grad op til sit ry.


Klubben har det sidste års tid været uden kasserer, og derfor skulle formanden også kaste sig ud i at fremlægge det kommende budget. Hun lover dog, at det næste år atter bliver kassererens opgave, så fremlæggelsen bliver mere grundig og formentlig også kortere. 


Kontingent satserne hæves for første gang i mange år for klubbens ældste årgange, da udgifterne for disse hold er stigende.


Samtidig sætter klubben kontingentsatserne ned for klubbens børneafdeling, hvor man ønsker, at alle børnefamilier skal have mulighed for at sende sine børn til fodbold i Bangsbo Freja. 


Efter de økonomiske punkter kom der en overraskelse. Bestyrelsen i Bangsbo Freja mente det var tid til at følge en gammel tradition i klubben og udnævne 2 nye æresmedlemmer. 


Denne flotte titel blev tildelt Jan Schou, som har en lang historie i Bangsbo Freja både som spiller og træner. Jan Schou er også frivillig i klubbens støtteforening Bangsbo Frejas bingoklub, hvor han gør en stor indsats.


Rikke Stenbæk fik også titlen som æresmedlem. Rikke har været i klubben i mange år, hvor hun har været holdleder, træner, organisator for mange stævner, ansvarlig for cafeteriet og ikke mindst ansvarlig for klubbens opgaver i Arena Nord.


Til aftenens generalforsamling blev der valgt ny næstformand, da Kim M Jensen ikke ønskede genopstille. 

Bestyrelsen pegede på Kim Birk Larsen som ny næstformand og han fik straks opbakning af de fremmødte.


Aftenens største bifald faldt dog, da formanden kunne præsentere bestyrelsens forslag til kasserer posten, nemlig Tommy Pedersen. 

Det var en meget glad formand, der bød ‘Mr Bangsbo’ velkommen tilbage til klubben med kommentaren ‘Mrs Bangsbo has missed you’.


Tommy Pedersen indtræder derfor øjeblikkeligt som klubbens kasserer, og med sig på sidelinjen har han Joan Nørager som kasserersuppleant. 


Den nye bestyrelse består nu af formand Almina Nikontovic, næstformand Kim Birk Larsen, kasserer Tommy Pedersen, kasserersuppleant Joan Nørager og bestyrelsesmedlemmerne Christina Emborg, Jack Enevoldsen og Tobias Andersen.


Tak til de mange fremmødte til årets generalforsamling. 


Bestyrelsen glæder sig til den nye sæson.

Luk