Menu

Mindeord om æresmedlem Christian Andreasen

image
Christina Emborg
25. marts 2024 kl. 13:08
Mindeord om æresmedlem Christian Andreasen.

Torsdag morgen modtog boldklubben Bangsbo Freja den meget triste besked om, at klubbens meget afholdte æresmedlem Christian Andreasen var død natten til torsdag.

Denne besked berørte rigtig mange i Bangsbo Freja, da Christian var en meget synlig person i klubben lige til det sidste. 

Christian, også kaldet ‘røde Christian’ og ‘Kesse’, vil blive husket som en aktiv og dedikeret foreningsmand i Bangsbo Freja i mere end 60 år. 

Christian startede selv i klubben som fodboldspiller, og fortsatte derefter som træner og holdleder. Han var altid glad og hjælpsom, og han var villig til at hjælpe med både store og små opgaver i klubben. Rigtig mange har i årenes løb nydt godt af Christians gode forenings hjerte, da han altid bakkede op og hjalp hvor han kunne.

Christian har som en af de få ALTID været der for klubben, også i en periode hvor det så ‘sort ud’ for seniorafdelingen. Uanset om holdet var nede og vende i daværende serie 6, så var Christian på sidelinjen. Han nåede heldigvis at opleve den store fremgang og succes, som klubbens seniorhold havde den seneste tid. Christian overværede endda en serie 3 kamp få dage før sin død.

Christian var nærmest altid med på sidelinjen hos netop klubbens senior hold. Dette både til træning og kampe. 

Til træninger hentede Christian bolde omkring træningsbanen, som blev ‘skudt væk’, og denne vigtige opgave påtog han sig frivilligt og lige til det sidste-også selvom kroppen og helbreddet ikke helt var med ham.

Til kampe var han flittig tilskuer og var ikke bleg for at give spillerne tilråb, og give trænerne gode råd efter kampene. Christian 
havde sine meninger om, hvordan fodbold skulle spilles, og dette lagde han aldrig skjul på.

Han var heller ikke bange for at give klubbens bestyrelse og ledelse et ‘par råd med’ på vejen. Men han var altid positivt stemt overfor de forklaringer, der var på ændringer og fornyelser.

Han så det som en stor ære at være æresmedlem i boldklubben Bangsbo Freja, og han kom gladeligt til klubbens standerhejsninger for hejse flaget.

Sidste gang Christian kom til at hejse flaget til en standerhejsning i Bangsbo Freja var lørdag d.3.februar 2024.

På lørdag går flaget på halvt for Christian, når han sendes på sin sidste rejse

Christian, dit minde vil blive æret, og du vil blive meget savnet i boldklubben Bangsbo Freja.
Luk