Menu

Referat af Bangsbo Frejas generalforsamling 2023

image
Christina Emborg
29. marts 2023 kl. 11:39

Tirsdag d.28/3-23 afholdt fodboldklubben Bangsbo Freja sin ordinære generalforsamling.

1. Valg af dirigent: Per Svenningsen valgt.

2. Bestyrelsen beretning fra det forløbne år ved formand Almina Nikontovic.

3. Regnskabsaflæggelse blev foretaget af revisor Bjørn Nielsen. Budget for 2023 ved kasserer Maria Bertelsen. Budgettet forudsiger et lille overskud i år 2023 hvis budgettet holder. Der var lidt diskussion ang højere priser i cafeteriet som kunne hjælpe på overskud. Både bestyrelse og cafeteria udvalg er enige om, at målet er at folk vil komme op i klubhuset og alle har råd. Cafeteria udvalg bestemmer priserne.

4. Behandling af indkomne forslag. Der var ikke kommet nogen.

5. Fastsættelse af kontingent. Kontingent fortsætter uændret.

6. Godkendelse af budget. Budgettet godkendes.

7. Valg af formand. Almina Nikontovic er genvalgt for 2 år.

8. Valg af næstformand. Ikke på valg, Kim Jensen fortsætter.

9. Valg af kasserer. Ikke på valg, Maria Bertelsen blev valgt på ekstraordinær generalforsamling i december 2022.

10. Valg af revisor. Vi beholder PJ revision, dem er vi tilfredse med.

11. Evt. Bestyrelsen fortæller at de har haft en spareplan til diskussion som følger af de meget stigende forbrugsafgifter. Derfor er det besluttet, at tøjvask IKKE længere foretages af klubben i vaskeri, men det pålægges årgangene/forældrene selv at vaske kamptøj mm. Dette gælder fra 11.april. Samtidig afskaffes frugtordning for holdene gældende fra dags dato.

Der kom en del spørgsmål under evt ang bane/klubhus, men da Kim Jensen var fraværende pga arbejde, får Kim mulighed for at besvare disse på skrift efterfølgende.

Stort ønske fra cafeteriets folk, at trænerne opfordrer forældre til at tage cafeteria vagter. Bare man kan tage 1-2 vagter er det stor hjælp. Cafeteriet vil gerne holde åbent til alle hjemmekampe når ‘græssæson’ starter. Dette er kun muligt hvis vi får flere hjælpere. Det foreslåes at pålægge hver årgang cafeteria vagter, som det gøres i andre klubber og foreninger. Bestyrelsen har hidtil været imod det, men vil genoverveje dette.

Der er blevet fordelt opgaver i klubben efter rokade i bestyrelsen og fodboldudvalg. Christina Emborg er igang med opdatering af hjemmeside og får lavet en oversigt på hjemmesiden over hvem der kan kontaktes ift hvad.

Der blev talt lidt om fordeling af omklædningsrum. Husk at få spillere og trænere til at tjekke tavlen i gangen. Vi forsøger få omklædningsrum på hjemmesiden også.

Nanna som er holdleder på U15 fortalte at årgangen står for stor sommerfest lørdag d.3/6. Der er hjemmekampe for de fleste hold, aktiviteter hele dagen og muligvis fest for ‘de voksne’ om aftenen (hvis der er interesse for dette).

Alt i alt en god og lang generalforsamling hvor mange diskussioner blev taget, spørgsmål blev stillet osv.

Bestyrelsen takker for godt fremmøde, og opfordrer alle til at tage kontakt til os, hvis man spørgsmål, udfordringer, ideer osv.

Mvh bestyrelsen i BF

Luk