Menu

Sommerfest 2023

image
Christina Emborg
10. april 2023 kl. 22:03

☀️☀️Sommerfest i Bangsbo Freja ☀️☀️

Så skal der sættes et stort kryds i kalenderen lørdag d.3.juni. Denne dag arrangerer klubbens U15 hold en stor sommerfest for hele klubben. Alle er velkomne til at deltage så tag endelig hele familien og venner med.

Denne dag vil der være kampe på anlægget hele dagen fra kl 10, og det er muligt se næsten alle klubbens årgange i aktion, helt fra de mindste og op til vores senior hold. Efter de mindste årganges kampe uddeles der medaljer til alle klubbens spillere. Fra U12 og opefter uddeler trænerne ‘årets fighterpokal’.

Udover en masse fodboldkampe vil der være masser af aktiviteter på anlægget hele dagen, såsom fodboldtennis, forhindringsbane, hurtighedstest, præcisionsskydning og meget mere.

Der vil også være mulighed for at købe slush-ice, popcorn, pølser, kage, kaffe, øl og sodavand mm. Der sælges lodder til det store Amerikanske lotteri, hvor der er mange flotte gevinster fra byens butikker.

Vi fodboldfester og hygger til den sidste pølse er solgt hen på aftenen. Kom og støt op om holdene, klubben og fællesskabet i Bangsbo Freja. Mere information følger løbende, men husk at sætte et stort kryds i kalenderen denne dato.

Vi glæder os til en hyggelig dag i Bangsbo Freja.

Luk