Menu

Standerhejsning d.25/3-23 for U4-U13

image
Christina Emborg
16. marts 2023 kl. 20:41

Kalenderen siger der er forår, også selvom vejret den seneste tid ikke har været specielt forårsagtigt. Det er derfor tiden, at få holdt standerhejsning for de sidste årgange i Bangsbo Freja, nemlig for U4-U13 (årgang 2018-2010).

Selvom de fleste af disse årgange har trænet hele vinteren både i hallen og på kunstgræsbanen, så markerer standerhejsningen, at nu er forårssæsonen for fodbold rigtigt i gang.

Standerhejsningen afholdes som nævnt lørdag d.25.marts fra kl 13-15, og starter ude ved flagstangen foran klubhuset, hvor formand Almina Nikontovic holder tale, og æresmedlemmer hejser flaget. Derefter er der ca en times træning inden spillerne bydes på pølser, brød og saft i klubhuset.

I forbindelse med standerhejsningen vil en af klubbens nye hovedsponsorer blive præsenteret. Bangsbo Freja glæder sig til at præsentere sine sponsorer, og klubben ser frem til det kommende samarbejde med disse.

Alle i de nævnte årgange er velkomne til at deltage-både tidligere, nuværende og nye spillere, og meget gerne både drenge og piger.

Klubben glæder sig til at se rigtig mange fodboldglade børn og unge og samtidig til en forårssæson fuld af fodbold og glade spillere.

Vel mødt lørdag d. 25. marts kl 13-15 i fodboldklubben Bangsbo Freja.

Luk